Van Halteren Installatietechniek Bel direct
0314 65 20 43

Zonnepanelen met hoog rendement

Zonnepanelen zijn één van de duurzaamste producten met het beste rendement in vergelijking met andere duurzame producten. In de meeste gevallen zijn de terugverdientijden met zonnepanelen onder de 10 jaar. Na die 10 jaar heeft u met zonnepanelen van van Halteren dus gratis stroom.

Het is belangrijk om een expert de zonnepanelen te laten plaatsen. Het rendement dat zonnepanelen geven is afhankelijk van een aantal factoren. Zo moeten ze op de juiste wijze geplaatst worden. Hetzelfde paneel kan op de ene plaats betere prestaties leveren dan op de andere. Wij denken met u mee voor het optimale resultaat.

Subsidies zonnepanelen zakelijk gebruik

Als u op uw bedrijfspand zonnepanelen laat installeren, dan kunt u aanspraak maken op subsidies van de overheid. Mogelijk komt u in aanmerking voor de KIA (Kleinschaligheids Investerings Aftrek) en de EIA (Energie Investerings Aftrek).

De overheid is niet heel consequent met het subsidiebeleid, dus informeer vooraf of de subsidie nog verstrekt wordt. Wij kunnen u daar desgevraagd verder mee helpen. Neem contact op als u hier vragen over heeft.

BTW terugvragen zonnepanelen particulieren

Particulieren die zonnepanelen op het dak laten leggen, kunnen de BTW van de zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst. Wij kunnen u helpen met het invullen van de formulieren voor teruggave.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner en goed advies op het gebied van zonnepanelen, neem dan contact op.